Novosti Sport Događanja

"Prošetajte" virtualnom izložbom „Uskrs u mojem zavičaju” u režiji Srednje strukovne škole Velika Gorica

06.04.2021. / Maja Peranić

Blagdanski duh potaknuo je učenike Srednje strukovne škole Velika Gorica da „postave” zanimljivu i inovativnu izložbu kojoj, u ova vremena „novog normalnog” svatko može pristupiti iz svog doma. I dok današnje snježne pahulje prekrivaju naš grad, u duhu uskršnjih blagdana predlažemo vam da prošetate virtualnom izložbom naziva „Uskrs u mojem zavičaju”.

Riječ je o izložbi nastaloj u alatu Art Steps, tematski vezanoj uz uskrsne običaje, a kreirala ju je Dragica Marković, nastavnica Vjeronauka u Srednjoj strukovnoj školi. U izradi su sudjelovali i učenici, pokazavši tako vještinu primjene digitalnih alata, prijeko potrebnu u današnjem vremenu, istaknuli su iz Škole.

Učenici koji su sudjelovali u izradi izložbe su Luka Peričin (4.f), smjer tehničar za elektrotehniku s primijenjenim računalstvom koji je grafički uredio izložbu, učenica Klaudija Sugnetić (3.e) , smjer frizer te Klaudija Filo, Annalena Kohnle, Barbara Međeral učenice iz 3.e razreda koje su također sudjelovale, prikupljanjem materijala.

Iz Srednje strukovne škole pozivaju vas da uđete u svijet njihove izložbe, mišem usmjeravate korake koji će vas voditi od zida do zida, od slike do slike. Kliknete li na svaku sliku, otvorit će vam se jedna uskrsna priča. Izložbi pristupite -OVDJE.

Podijeli