Novosti Sport Događanja

Izviđači pokrenuli Happycentar. Prikupljaju igračke za djecu s potresnog područja

07.02.2021. / Redakcija

Nakon niza aktivnosti turopoljskih skauta s ciljem izravne pomoći unesrećenima u nedavnim potresima na području Banovine, Pokuplja i Vukomeričkih gorica, Savez izviđača Hrvatske od ovog tjedna pokreće kampanju "Igračke nove za mirnije snove", a prostori Turopoljske udruge skauta "Tur" biti će sljedećih mjesec dana jedan u nizu Happycentara u Hrvatskoj u koje će građani moći donijeti kupljene nove igračke, koje ćemo darovati djeci na potresom pogođenom području.

Prikupljaju se isključivo nove igračke, slikovnice, dječje knjige, sportska oprema i rekviziti, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru. Igračke možete kupiti direktno online putem platforme Happycentar te će biti proslijeđene organizitaroima ili ih odnijeti direktno turopoljskim skautima.

- Molimo vas da podržite ovu humanitarnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske. Happycentar u Velikoj Gorici biti će na adresi Kurilovečka ulica 48, u sklopu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica koji će za prikupljanje donacija biti otvoren srijedom i petkom od 19-21 sati te subotom od 10-13 sati - poručuju gorički skauti.

 

Podijeli