°C 14

Troje ozlijeđenih u prometnoj na Istočnoj obilaznici

22.10.2018.

Ivana Ćurić

Teška prometna nesreća dogodila se u subotu, 20. listopada, na križanju Istočne obilaznice i pristupne ceste za Zračnu luku.

Do sudara između dva vozila došlo je u 13:55 sati.

- 71-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Opel Vectra zagrebačkih registarskih oznaka zapadnim kolnikom državne ceste D-30 u smjeru jugoistoka. Dolaskom do raskrižja s kolnikom državne ceste D-430, ušao je u raskrižje te nastavio vožnju ravno dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo. Naletio je na lijevi bočni dio osobnog automobila marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak koji je skretao ulijevo na zapadni kolnik državne ceste d-30 dok je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo-izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

U prometnoj nesreći 48-godišnji vozač je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb dok su 71-godišnji vozač i 48-godišnji putnik iz njegovog vozila lakše ozlijeđeni, a liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju.