Novosti Sport Događanja

Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage

22.08.2019. / Damir Žbulj

Bliži se početak nove rukometne sezone, igračice ŽRK Udarnik krenule su s pripremama, a u klubu su krenuli upisi djevojčica koje bi se željele baviti ovim sportom.

“Poštovani roditelji! Ukoliko vaša djevojčica uživa u igri, želi se zabavljati i natjecati, naučiti pobjeđivati i gubiti, a želite da odrasta u zdravom okruženju, priključite se našoj školi rukometa," poručili su iz Udarnika.

Pozivaju se djevojčice od 7 do 14 godina, prvi mjesec treniranja nema članarine ni obaveze upisa u klub, a sve informacije možete saznati na broj telefona 098 471130 ili na adresu elektroničke pošte zrkudarnik@yahoo.com

Škola rukometa ŽRK Udarnik iz godine u godinu ostvaruje zapažene rezultate u mlađim dobnim kategorijama, sudjeluje na državnim završnicama.

Ove sezone mlade rukometašice sudjelovat će u nekoliko natjecanje i dobnih kategorija. Kadetkinje (2002/03), mlađe kadetkinje (2004/05) i djevojčice (2006/07) nastupat će i u državnoj i županijskoj ligi. Djevojčice (2008/09) nastupat će u županijskoj ligi velikog rukometa, dok će najmlađe djevojčice (2010.-2012.) igrati Mini rukomet.

 

 

 

Galerija slika

Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage Škola rukometa ŽRK Udarnik traži nove mlade snage

Podijeli