Novosti Sport Događanja

Fantastična Ines seniorska viceprvakinja Hrvatske, Mia Mijović osvojila broncu!

12.01.2020. / Damir Žbulj

Najbolja sportašica Velike Gorice na fantastičan je način otvorila novu godinu, ali i okrenula novu stranicu u svojoj dosadašnjoj bogatoj karijeri.

Nakon što je u mlađim dobnim kategorijama osvojila sve što se može osvojiti Ines Grdenić ušla je u seniorsku konkurenciju na impresivan način, osvojivši titulu viceprvakinje Hrvatske!

Fenomenalna Ines je prvi puta nastupila u kategoriji do 55 kilograma, a poražena je tek u finalu, od hrvatske reprezentativke, puno iskusnije Alessandre Hasani., članice karate kluba TAD iz Rijeke.

Bit će sigurno prilike za revanš...

Za fantastične vijesti pobrinula se i Mia Miović, koja je u kategoriji do 50 kilograma osvojila brončanu medalju. Naslov prvakinje osvojila je Jelena Pehar, a srebro je pripalo Luni Hamer.

Idealan je ovo ulazak u novu godinu, u kojoj Hrvatski karate savez slavi 50. rođendan, za karate klub Velika Gorica, koji je još jednom potvrdio kako je među najboljima u Lijepoj našoj. 

Galerija slika

Fantastična Ines seniorska viceprvakinja Hrvatske, Mia Mijović osvojila broncu! Fantastična Ines seniorska viceprvakinja Hrvatske, Mia Mijović osvojila broncu! Fantastična Ines seniorska viceprvakinja Hrvatske, Mia Mijović osvojila broncu!

Podijeli