Novosti Sport Događanja

Derbi za vrh: Savršeni Udarnik dočekuje prve pratiteljice iz Sesveta

13.12.2019. / Damir Žbulj

Neće samo nogometaši Gorice 'radno' provesti Dan grada, nego će im se u petak na blagdan Svete Lucije od 20.30 sati u dvorani srednjih škola priključiti i rukometašice Udarnika.

Igračice Josipa Mesnika u dosadašnjih su osam  nastupa u 3. HRL Središte upisale impresivnih osam pobjeda, a u goste velikogoričkim rukometašicama stiže druga ekipa Sesveta Agroproteinke, koja je na drugom mjestu ljestvice sa sedam pobjeda i jednim porazom.

-->> Okršaj s Interom za kraj godine: Čeka nas veliki izazov, još ih na svom terenu nismo nikad pobijedili

Dakle, očekuje nas pravi trećeligaški derbi, a idealan plan je da nakon nogometnih uzbuđenja samo produljite prema 'Bakariću' i ugrijete dlanove i pružite podršku rukometašicama Udarnika u borbi za ekspresni povratak u društvo drugoligaša.

Okršaj sa Sesvećankama bit će im pravi i veliki izazov.

U prošlom kolu Udarnik je, nakon zaostatka na poluvremenu (13:14), preokretom u nastavku stigao do izuzetno vrijednog slavlja (26:24) nad Slogom iz Svete Nedjelje, još jednim izravnim konkurentom za vrh ljestvice.

Nadamo se identičnom raspletu i u novom okršaju u srednjoškoslkoj dvorani, večeras od 20.30 sati.

 

 

Galerija slika

Derbi za vrh: Savršeni Udarnik dočekuje prve pratiteljice iz Sesveta Derbi za vrh: Savršeni Udarnik dočekuje prve pratiteljice iz Sesveta Derbi za vrh: Savršeni Udarnik dočekuje prve pratiteljice iz Sesveta

Podijeli