Novosti Sport Događanja

Pripremite se na vrijeme za majstorski ispit

26.01.2017. / Nefertum IT
Majstorska zvanja najviša su razina kojom se u Hrvatskoj i u Europskoj uniji stječu kompetencije za samostalni rad i vođenje poslovanja otvaranjem obrta ili tvrtke. No, kako bi dobili majstorsku diplomu potrebno je položiti majstorski ispit.

Prijave za polaganje majstorskih ispita se primaju u Uredu za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb do 19. veljače za ispitni rok majstorskih ispita koji će se održati od 5. travnja do 12. svibnja.

Pripreme za majstorski ispit u proljetnom  ispitnom roku započet će besplatnim uvodnim predavanjem 27. veljače u Udruženju obrtnika Velika Gorica.

Na uvodnom predavanju dobit ćete sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita. Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom u vremenu od 16 do 19 sati. U slučaju veće skupine moguća je drugačija organizacija nastave u dogovoru sa polaznicima na samom uvodnom predavanju.Upisnicu za pripremu/nastavu potrebno je popuniti svojim podacima te je osobno dostaviti u Udruženje obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5 ili na e-mail uovg@zg.t-com.hr najkasnije do 24. veljače kako biste rezervirali svoje mjesto na pripremama.

Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija  i  stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke.

Cijena priprema za polaganje majstorskog ispita iznosi 4.400,00 kn, a sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 01/6222 110.

Podijeli