Novosti Sport Događanja

Pajcek, Luk i Žir skovali plan za 108. Turopoljski fašnik

26.01.2017. / Nefertum IT
Fašnička republika o kojoj se ponovno šuška da bi mogla preuzeti gradsku vlast u veljači već je donijela smjernice programa kojime će privući Velikogoričane.

Iza nas je blagdansko vrijeme kada poseban stres trpe kućne vage i pogled na njih, uspavao nas je zimski san i zadnji je čas da se pokrenemo i spoznamo zdravi način življenja! Kako bi tome pripomogla, Turopoljska fašnička Republika (a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Velike Gorice i u suradnji s Maraton klubom Velika Gorica) za početak svoje vladavine najavljuje prvu Turopoljsku fašničku utrku od koje nas dijeli manje od mjesec dana.

Svi trkači se pridruže u subotu 18. veljače u 11 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici imat će priliku istrčati počasni fašnički krug, utrčati u ciljnu krivinu kako bi preuzeli ključeve Grada i zauzeti tron Princa Fašnika. Službeni najavljivači/navijači i voditelji utrke bit će Davor Dretar Drele i Vid Balog!

fasnickatrka1.jpg

Krivudavim stazama našeg središnjeg gradskog parka mogu trčati samo punoljetni građani, najbrže očekuju simbolične nagrade, a svi zajedno dajemo podršku Judo klubu osoba s invaliditetom „Fuji“ koje će organizator utrke razveseliti donacijom za kupnju potrebnih kimona. I zato, s maskom na licu (fašnički rekviziti poželjni) dođite u centar Gorice na proglašenje Fašničke Republike i početak ludog 108. turopoljskog fašnika!

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Pajceka, Luka i Žira putem Turističke zajednice na tzvg@tzvg.hr ili telefon i fax 01 6222 378. 

Podijeli