Novosti Sport Događanja

Marija Sekelez gostuje u Mraclinu s obiteljskom predstavom

02.01.2019. / Ivana Ćurić

Ovog petka, 4. siječnja, u Mraclinu gostuje Marija Sekelez s hvaljenom predstavom za sve uzraste pod nazivom "Oskar i gospođa u ružičastom“.

Riječ je o monodrami koju je istaknuta dramska umjetnica Marija Sekelez priredila na temelju istoimenoga romana poznatog i nagrađivanog francuskog autora Érica-Emmanuela Schmitta. Neobična i potresna priča govori o prijateljstvu Oskara, dječaka koji ima deset godina i boluje od leukemije, i “mame Roze”, gospođe koja djeci na bolesničkom odjelu dolazi pričati priče i družiti se s njima

-Jednostavna, ali iznimno sugestivna priča mame Roze, u tumačenju Marije Sekelez, otkrit će dječaku Oskaru, ali i svima nama, da je Bog zapravo ljubav. U ovo blagdansko vrijeme u Mraclinu nam se pruža prilika da poruku – koju nam zajedno šalju Schmitt kao pisac, Marija Sekelez kao glumica i redateljica, te prevodilac Venceslav Kapural – doživimo oči u oči. Ovaj kazališni događaj, istovremeno i bolan i ohrabrujuć, idealan je za obiteljski posjet, a tome će – vjerujemo – pridonijeti i popularna cijena ulaznice od 30 kn-poručili su iz Dučeca.

Predstava se održava u Društvenom domu s početkom u 20 sati.

Galerija slika

Marija Sekelez gostuje u Mraclinu s obiteljskom predstavom

Podijeli