Novosti Sport Događanja

Izrazite kreativnost veselim bojama: Klub mladih čeka vas na Tuđmancu

16.04.2021. / Maja Peranić

Na Tuđmancu vas danas čekaju članovi Goričkog kluba mladih koji su ondje, za velike i male pripremili dan posvećen umjetnosti i šarenim bojama. Pod motom da ovom „sivilu” unesemo malo boja, GKM obilježava Svjetski dan umjetnosti.

-Ovaj smo događaj nazvali Bojama do sreće i pozivamo djecu i mlade i strije da navrate i stave svoj otisak na platnu, naprave čestitke i da budu kreativni-rekla je predsjednica Sara Kajgana Raga.



Događanje je počelo u 13 sati, a na samom početku bila je velika navala mališana koji su na malim platnima slikali svoj portret. Vodene bojice, pastele, šljokice i drugi materijal čeka posjetitelje i poziva ih da budu kreativni.

U ovo „sivo” doba pandemije građanima, a posebice mladima i djeci fali ovakvih događanja i upravo su se zato iz Goričkog kluba mladih odlučili za organizaciju druženja ovog petka.

-Budući da nam svima fali ovakvih događanja odlučili smo ipak, i u ovo doba korone, napraviti nešto takvo, ali na otvorenome. Poštujemo distancu i sve mjere, a odaziv je na početku bio lijep što pokazuje baš to da ljudima toga fali-dodala je Sara.

Mladi vas na Tuđmancu čekaju do 18 sati do kada možete doći i izraziti svoju kreativnost vašim „bojama sreće”.

Galerija slika

Izrazite kreativnost veselim bojama: Klub mladih čeka vas na Tuđmancu Izrazite kreativnost veselim bojama: Klub mladih čeka vas na Tuđmancu Izrazite kreativnost veselim bojama: Klub mladih čeka vas na Tuđmancu Izrazite kreativnost veselim bojama: Klub mladih čeka vas na Tuđmancu

Podijeli