
Nagrada za najbolju kotlovinu otišla majstorima iz HNK Gorica!
Ekipa iz HNK Gorica u sastavu Nenad Črnko, Damir Šimunić, Darko Blažinčić i Franjo Kovačić pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Svjetskog prvenstva u pripremanju kotlovine koje je održano u Lukavcu.
Za one koji ne znaju, a vjerujemo da je takvih malo, riječ je o predsjedniku kluba, dopredsjedniku skupštine, tehničkom direktoru i ekonomu našeg uspješnog prvoligaša koji su se uz sjajne rezultate u klubu sada dokazali i kao pravi majstori kotlovine.
Kako su kazali šampioni 3. Svjetskog prvenstva u kotlovini koji su se nadmetali s još 14 prijavljenih ekipa, tajnih recepata ni sastojaka nisu imali, no istaknuli su da meso i kobasice za kotlovinu moraju biti od turopoljske svinje, te očito itekako pogodili!
Istaknimo da je Svjetsko prvenstvo u pripremanju kotlovine i ove godine održano u sklopu proslave Jurjeva u Lukavcu, a i ovoga puta organizirao ga je Rotary klub Velika Gorica.
Naime, Prvenstvo u pripremanju kotlovine ima humanitarni karakter te je sav prikupljeni novac namijenjen akciji velikogoričkih rotarijanaca “Pet za izvrsnost”, kroz koju klub nagrađuje mlade stipendijama.
Tako su prošle godine rotarijanci stipendirali Filipa Marijanovića, jednog od najuspješnijih hrvatskih učenika koji trenutno studira na Cambridgeu, a kako su otkrili iz kluba, koga će nagraditi ove godine vidjet će nakon što se konzultiraju s goričkim školama.
Foto: Damir Šimunić, Josip Škof
Galerija slika

Velečasni Vladimir Cvetnić proslavio 50 godina svećeništva u kapeli svetog Vida u Mraclinu

Borba za trofej na Leštantu: Igra se Kup Turopoljsko-posavske lige

Lučelnica dočekuje Brešku ligu na Lukinić Brdu: Novo Brdo čuva netaknutu mrežu, Dubranec i Šiljakovina u derbiju na kraju dana

Oproštaj od goričkog travnjaka protiv Nogometnog sindikata: Volio bih stvarno da ovaj tjedan i potpišemo s igračima s kojima pregovaramo

Idući tjedan novo zaprašivanje komaraca na području svih velikogoričkih naselja

Velika pobjeda Deana Klafurića, Široki 'okrenuo' Dinamo u Sloveniji: Naravno da nam to puno znači, ali ne treba sada zbog toga raditi neku euforiju
