Novosti Sport Događanja

Film o Churchillu, američkim specijalcima i ZF triler u kinu Gorica

02.02.2018. / Ivana Ćurić

U kinu Gorica ovih dana na programu su tri nova filmska naslova i to dva po istinitom događaju.

S početkom u 18 sati svakog dana od 2. do 7. veljače pogledajte znanstveno-fantastični triler "Labirint: Lijek smrti". U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

U dane 3., 5. i 7. veljače u 20:30 sati prikazivat će se akcijska drama "12 hrabrih" u kojem glume Chris Hemsworth, Elsa Pataky i Taylor Sheridan. Film je snimljen po istinitom događaju i temelji se na knjizi Douga Stantona (Horse soldiers) te opisuje događaje koji su uslijedili nakon napada 11. rujna 2001. Tim operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske poslani su u Afganistan u potragu za Talibanima.

Povijesnu biografsku dramu o Winstonu Churchillu "Prijelomni čas" pogledajte u 20:30 sati 2., 4. i 6. veljače. Važan djelić povijesti u filmu će dočarati Gary Oldman, Lily James i Kristin Scott Thomas.
Tijekom prvih dana Drugog svjetskog rata sudbina zapadne Europe ovisila je o novoizabranom britanskom premijeru Winstonu Churchillu. Na njemu je bila odluka hoće li pregovarati s Hitlerom ili će se boriti protiv njegovih ideoloških stavova. S nepripremljenom javnošću, skeptičnim kraljem i nepodržavanjem vlastite stranke, Churchill mora sasvim sam donijeti možda najznačajniju odluku u svojoj karijeri.

 

Podijeli