Novosti Sport Događanja

Bliži se Alpas Cup Grada Velike Gorice: Dinamo brani naslov, na Udarnik stižu ponovno i mlade nade Hajduka, Partizana i Zvezde

23.05.2024. / Damir Žbulj

Poznati su svi sudionici ovogodišnjeg izdanja Alpas Cupa Grada Velike Gorice, koji će se 15 i 16. lipnja održati na kurilovečkom Udarniku.

Bit će to 13. izdanje hvaljenog međunarodnog turnira limača u organizaciji NK Kurilovec, a naslov prvaka će ove godine braniti zagrebački Dinamo!

U Kurilovcu će se ponovno okupiti klubovi iz brojnih krajeva, bit će tamo i SK Sturm, LASK, Hellas Verona, Subiaco AFC, ali i klinci FK Partizan i FK Crvena zvezda, OFK Beograd, NK Krka, NK Velež, NK Željezničar, kao i mlade nade Hajduka, Osijeka, Lokomotive, Istre 1961, Gorice, Segeste, petrinjske Mladosti, sisačke Segeste, Zagorca iz Krapine, Trnja, Hrvatskog dragovoljca, NK Croatia, Bjelovara, Vrapča, ONK Metković, NK Novi Jelkovec, NK Metković, NK Maksimir, Bune, Međimurja, Velike Mlake, Jadrana, Moslavine, Jaruna, Odre, Mraclina, Gradića, Poleta iz Buševca te dvije ekipe domaćina Kurilovca.

Ulaz na terene će i ove godine biti besplatan, a očekuju vas na Udarniku ponovno dva dana odličnog nogometa, druženja i zabave!

 

Podijeli