Novosti Sport Događanja

"Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje

07.12.2023. / Maja Peranić

Veselje i radost na dječjim licima neizmjerni su kad se oni pojave na svojim motorima, s kapicama kao pravi moderni "djedice", a ruke pune poklona! Nema tada veće sreće za djecu, ali i djelatnike Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica. Riječ je naravno o bajkerima Moto kluba Tur Bikers Velika Gorica koji ih već 20 godina posjećuju na svojim motorima na blagdan Svetog Nikole.

 

Tradicija je to koja se održala puna dva desetljeća i koja je ovoj djeci omiljena. Prilika je to da se druže s bajkerima, sjednu na njihov motor, a ovog puta izveli su im i mali umjetnički program kojim su ih razveselili.

Bajkeri su kao i uvijek došli s kutijama punim darova. Kroz godine su donirali laptope, televizore, igračke i nezaobilazne slatkiše koje su i ovog puta donijeli, a ove godine razveselili su ih i s novim tabletima. Sve što će donirati dogovaraju s djelatnicima Centra, prema njihovim potrebama odnosno potrebama djece.

-Već dva desetljeća ovi predivni ljudi uveseljavaju nas svakog prosinca. Naša sreća je velika do neba kad ih ugledamo kako nam punih ruku i srca dolaze u posjet godinu za godinom-izjavili su iz Centra za odgoj i obrazovanje.

(foto: Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica)

Galerija slika

"Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje "Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje "Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje "Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje "Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje "Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje "Nema veće sreće": Bajkeri već 20.godinu zaredom obradovali djecu Centra za odgoj i obrazovanje

Podijeli