Novosti Sport Događanja

Angelovski: Ova pobjeda će dobro doći igračima

23.09.2022. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice u ovoj reprezentativnoj pauzi odigrali su pripremnu utakmicu sa slovenskim Domžalama te su na kraju slavili 3:2, što je prva pobjeda trenera Igora Angelovskog na klupi turopoljskog prvoligaša, makar i u prijateljskom susretu.

Gosti su poveli u ranoj fazi utakmice, ali su Goričani preokretom u posljednjih pola sata stigli do pozitivnog rezultata.

Julardžija je u 61. minuti realizirao kazneni udarac, a Vujnović je dodao dva pogotka, u 71. i 88. minuti, kad je i on bio siguran s bijele točke.

"Svi znamo kako je ovo prijateljska utakmica i kako je u takvim utakmicama rezultat u drugom planu, ali u kakvoj smo mi situaciji dobro da je završilo pobjedom," rekao je nakon utakmice s Domžalama trener Angelovski.

"Mislim da će ova pobjeda dobro doći igračima i ovo nam treba biti put za iduću utakmicu, tada će rezultat biti najvažniji. Imali smo i još jedan cilj, da igrači s manjom minutažom dobiju priliku, zaigralo je i nekoliko juniora i ovo je bila neka priprema za nastavak prvenstva."

"U drugom poluvremenu smo bili na pravoj, željenoj razini. Mislim da ima dosta pozitivnih stvari koje možemo iskoristiti iz ovog dvoboja, a neke stvari ćemo morati korigirati. Kompletirat ćemo se u četvrtak, kad nam se vrate svi reprezentativci, ali mislim da ćemo imati dovoljno vremena za pripremu utakmice sa Šibenikom," poručio je strateg turopoljskog prvoligaša.

U početnoj postavi bili su Žiger, Wague, Jovičić, Marjanović, Brlek - Kapulica, Julardžija - Mitrović, Cruz, Prokop - Deni Jurić. Početkom nastavka ušli su Steenvoorden, Tomek i Vujnović, a 20-ak minuta prije kraja Sim, Korca, Rakas i Wallece.

Gorica je posljednja na ljestvici SuperSport HNL-a, a prekid od pet uzastopnih prvenstvenih poraza tražit će 2. listopada u Šibeniku. 

 

Standings provided by SofaScore

Podijeli