25.09.2009

Zeleni Cvijet 2009


Završnica akcije „Volim hrvatsku - Zeleni Cvijet 2009“ za područje Zagrebačke županije održala se jučer u Hotelu International dodjelom priznanja najboljima.


U kategoriji uređenosti mjesta kao cjeline Velika Gorica(99 bodova) pozicionirala se na trećem mjestu, najbolje je ocijenjen grad Zaprešić(122 boda), a između njih smjestio se Samobor(115 bodova).


U kategorijama najuređenijeg parka u mjestu, poštanskog ureda i okućnice privatne kuće Velika Gorica nije dobila Priznanja Zelenog cvijeta. Utjehu smo dobili osvojivši druga mjesta odnosno Priznanja Zeleni cvijet sa srebrnim znakom u tri  kategorije: za suvenir – Turopoljske drvene ljepotice Zlatka Odrčića; turistička zanimljivost – Turopoljski fašnik; te srebro za kvalitetu turističko-informativnog centra. Obitelj Dianežević iz V.Gorice dobila je priznanje za sudjelovanje u akciji.


Kandidature za sudjelovanje u akciji predale su turističke zajednice: Jastrebarskog, Samobora, Ivanić-Grada, Svetog Ivana Zeline, Svete Nedelje, Velike Gorice, Vrbovca, Zaprešića Krašića, Pisarovine te Ekološko društvo Žumberak.

Komentari
25.09.2009 - pixxxa
Zaprešić??? to pusto gradilište,ruglo od grada je pobijedilo?? pih :S
25.09.2009 - cool232
:(
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.