25.11.2010

Završni Matičin četvrtak

Večeras u Muzeju Turopolja će se održati završni Matičin četvrtak za sezonu Jesen 2010. Matica Vas stoga posljednji puta ove godine poziva na druženje uz članove te ansambl Zlatne godine koji će večer uljepšati prigodnom glazbom. Kao i uvijek Matičin četvrtak započinje u 19 sati.
 
U sezoni Jesen 2010 održalo se šest Matičin četvrtaka u Muzeju Turopolja. Predstavljena su dva turopoljska velikana pisane riječi: Dragutin Trumbetaš i Božidar Prosenjak. Predstavljena je pjesnikinja i aforističarka Zorica Krznar-Blagec, a povodom 30 obljetnice rada predstavljena je Područna knjižnica u Galženici. O operi i radu Jakova Gotovca govorila je Snježana Špehar, a o vremenu i mjerenju onečišćenja u zraku Kornelija Špoler-Čanić.

Nova sezona Četvrtka, Proljeće 2011., počinje 1. veljače i traje do 1. lipnja 2011. godine.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati