31.10.2009

Vinogradska ulica


Biti u koži stanovnika Vinogradske ulice u Buševcu ovih dana zaista nije lako. Nakon što su im kamioni HAC-a cijele prošle godine tutnjali po ulici na putu za gradilište autoceste, iza sebe su ostavili potpuno devastiranu ulicu. Ulica se sada napokon rekonstruira i to u punom profilu, ali pojavio se novi problem zbog kojega su pozvali gradonačelnika da izađe pred njih.

Naime, za školarce koje žive u ovoj ulici bio je organiziran prijevoz kombi busom do škole. Sada taj kombi više ne ulazi u ulici nego ih ostavlja na početku ulice zbog čega mališani sami hodaju po gradilištu između teških strojeva.

- Školarce će kombi prevoziti do kućnoga praga, inzistirat ću na tome – bio je pomirljiv gradonačelnik i time umirio zabrinute roditelje.

vinogradska1.jpg
Mališanima na gradilištu među teškim strojevima nije mjesto, suglasni su roditelji i gradonačelnik

Buševčani iz ove ulice požalili su se da sve to traje predugo, što je posljedica i kraćeg zastoja zbog neadekavatnog financiranja. Dva tjedna im bus ne vozi, a prošli niti smeće nije odvezeno. Najteže im je kad padne kiša jer se ulicom tada ne može proći automobilom. „Doslovno smo plivali u blatu“ – kažu stanari Vinogradske ulice.

Sada su radovi u punom jeku i prvi dio ulice od nadvožnjaka preko autoceste do potoka Buna biti će gotov kroz mjesec dana, a ostatak ulice do kraja godine, poručuju odgovorni. Ipak nova ulica neće biti dugoga vijeka jer nema kanalizaciju pa će za koju godinu strojevi opet na ulicu.Komentari
06.12.2009 - Goran
Školarce će kombi prevoziti do kućnoga praga, inzistirat ću na tome – bio je pomirljiv gradonačelnik i time umirio zabrinute roditelje. INZISTIRANJE MU NIJE USPJELO !
03.11.2009 - DAVORKA
ETO NEKA DANAS NAŠA ELITA IZ GRADA PROŠETA VINOGRADSKOM ULICOM PA DA SE BAREM MALO UVJERE U TO ŠTO STANARI PROLAZE SVAKI DAN....
02.11.2009 - DAVORKA
NISU UOPĆE POTREBNI KOMENTARI....OVO JE KRAJNJE JADNO I BEZOBRAZNO. I ŠTO JE NAJBITNIJE NIKOG NIJE BRIGA ŠTO DVIJE GODINE ŽIVIMO U PRAŠINI I BLATU.....
01.11.2009 - Goran
..jesu li ovome uopće potrebni komentari?????
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati