13.03.2010

Vinari u školskim klupama


U petak 12. ožujka u Učilištu za obrazovanje odraslih APIS iz Velike Gorice, Dr. Juraja Dobrile 42 započeo je tečaj za vinogradare i vinare. Polaznici njih oko 20-ak pretežito članova Udruge vinogradara i vinara Grozd iz Velike gorice i susjednih općina Kravarsko, Pokupsko i Orle odslušati će oko 120 sati teorije, vježbi i prakse.


Predavanja su multimedijalna, a praktični dio nastave odvijati će se kod renomiranih vinogradara i vinara Zagrebačke županije. Predavači su također poznati stručnjaci sa Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Hrvatskog zavoda za poljoprivredno savjetodavnu službu i Županijskog ureda za poljoprivredu.Ovaj tečaj verificiran je od strane Ministarstva znanosti, prosvjete i športa, te na kraju uspješni polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljenosti, koje se upisuje u radnu knjižicu, a polaznici koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva i Upisnik proizvođača grožđa, vina i voćnih vina od strane Zagrebačke županije i Grada Velika Gorica odnosno njihovih Upravnih odjela za poljoprivredu moći će ostvariti i određenu subvenciju.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati