18.05.2010

Velikogoričan u borbi za nastup uz Davida Guettu


Dj Marino, punim imenom Marino Tomičić, u borbi je za nastup na partyu Davida Guette koji će se ovaj vikend održati u Areni Zagreb. Dj Marino može vam biti poznat po nastupima u Hyperionu i Cabani.

Naime pokrovitelj partya Tuborg organizirao je natječaj u kojem DJ-eji mogu predstaviti svoje mixeve, a dva koja dobiju najviše "like" na Facebooku će preslušati sam David Guetta i odlučiti tko će mu odraditi polusatni warm up prije njegova nastupa.

Iako DJ Marino se trenutno nalazi na sredini ljestvice upravo vi možete mu pomoć da se približi životnoj šansi da zasvira uz najtraženijeg house dj-a današnjice. Sve što treba napraviti je otići na Tuborgovu stranicu natječaja i pritisnuti "like" odnosno "sviđa mi se" (dok ste registrirani na Facebook) i pružiti potporu našem velikogoričkom dj-u. Natječaj je otvoren još samo dva dana!

Kako to zvuči kad dj Marino zavrti poslušajte dolje.

Marino - 4 Arena Podcast No.8 by DJ Marino Tomichich


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife