04.09.2009

Veliki humanitarni koncert


Jučerašnji humanitarni koncert pod nazivom „Gorica za Robija“ okupio je više tisuća goričana koji su 4 sata pjevali uz hrvatske estradne zvijezde.


Najmlađi su se natiskali u prvi red kako bi izbliza vidjeli njihove omiljenje izvođače poput Antonije Šole, Bojana Jambrošića, Igora Cukrova i druge. Nešto starijima koji su uglavnom zaposjeli tribine stadiona Radnik ritam su držali Hari Mata Hari, Nina Badrić, Jacques Houdek, ali i goričke grupe Zakon Šutnje i Viking.


Na koncertu je promovirana i pjesma „Vjerujem u anđele“, pjesma s potpisom Antonije Šole, koju izvode hrvatske zvijezde.


Djelić atmosfere možete vidjeti u našoj fotogaleriji.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife