06.06.2009

Veleučilište Velika Gorica


Već šestu godinu za redom Veleučilište u Velikoj Gorici centar je visokog obrazovanja u našem gradu. 


Veleučilište VG prema Bolonjskom procesu provodi pet studija i to: Održavanje računalnih sustava, Upravljanje u kriznim situacijama, Održavanje motornih vozila, Održavanje zrakoplova te Studij očne optike. Svaki od navedenih programa može se studirati redovno i izvanredno.


Upitali smo pomoćnika dekana, gosp.Alena Stranjika, kakve su mogućnosti zaposlenja nakon završenog studija na Veleučilištu. „To su stručni studiji i već tijekom studiranja polaznici stječu praktično znanje. Svima osiguravamo stručnu praksu koja je nužna i na taj način studenti mogu pokazati budućem poslodavcu svoju kvalitetu, što pak može rezultirati time da bolje nađu posao. „


Veleučilište Velika Gorica broji oko 400 upisanih studenata godišnje, od kojih 70% završava studij. Studenti rade u manjim grupama, uz potporu informatičke i laboratorijske opreme što znatno olakšava usvajanje nastavnog programa. Redovni studenti Veleučilišta imaju jednaka studentska prava kao i ostali studenti državnih sveučilišta.


U tijeku su upisi za akademsku godinu 2009/2010., za više informacije posjetite službenu stranicu Veleučilišta.


Što oni sami kažu o sebi pogledajte u njihovom promotivnom filmu:
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.