07.12.2010

Večeras u Gorici predstava, promocija knjige, izložba

Nađete li se večeras u središtu grada posjetite jedan od tri događaja koji se održavaju danas u sklopu Lucijinih dana.

U Gimnaziji Velika Gorica u 18 sati bit će otvorena izložba "Uhvaćen trenutak" s fotografijama bivših učenika Gimnazije Nikole Kovačevića i Vesne Rohaček.

U 19 sati u gradskoj vijećnici bit će predstavljanje i dodjela književne nagrade Albatros, a koja je ove godine pripala Veroniki Prvonožec za knjigu kratkih priča "Učiteljica".

Čakovečki geodeti naziv je predstave kazališta "Svarog" koje večeras u 20 sati gostuje u dvorani Galženica. Predstava je nastala prema motivima iz zbirke pripovijetki velikogoričkog autora Miljenka Muršića po kojim je Kazalište "Svarog" napravilo scensku igru o geodetima koji postaju metafora postojanja.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati