27.02.2010

Večeras dodjela priznanja sportašima


Večeras će se održati svečanost dodjele nagrada sportašima godine u organizaciji Glasnika Turopolja, a prema glasovima koje su dali čitatelji vgdanas portala.

Uz 12 kategorija o kojima se odlučivalo javnim glasovanjem bit će dodijeljena i priznanja za posebna dostignuća i potpomaganje velikogoričkog sporta. Dodjelu priznanja najboljim sportašima Glasnik Turopolja kontinuirano organizira od 1993. godine kada su i zadani kriteriji nominiranja. 

Među nagrađenima naći će se Rock n roll klub Vega, Plesni klub Megablast, HNK Gorica i drugi, a svečanost započinje u 20 sati u Pivnici Posavina.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura