28.01.2011

Večer španjolskih skladatelja

Mezzosopranistica Nataša Antoniazzo uz pratnju renomirane pijanistice Mie Elezović donose nam večer španjolskoh skladatelja. Koncert je zakazan za subotu, 29. siječnja, u dvorani Galženica s početkom u 19.30 sati, a ulaz je slobodan.

Duo će predstaviti vrlo atraktivan program španjolskih skladatelja koji su djelomično izvele i u Madridu u rujnu prošle godine. Dva ciklusa pjesama slavnih španjolskih skladatelja Manuella de Falle i suvremenijeg skladatelja Xaviera Montsalvatgea izvodili su svi svjetski pjevači i instrumentalisti u raznim obradama na svjetskim glazbenim pozornicama. S obzirom na to da je Montsalvageov ciklus manje izvođen u našim predjelima, bit će to vrlo interesantan program hrvatskoj publici. Izvest će se i autoriKaikhosru Shapurji Sorabji i Luciano Berio.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati