09.08.2010

Vandali razbijali automobile

Na području grada Gorice u noći s petka na subotu devastirano je i uništeno više osobnih automobila. Riječ je o vozilima uglavnom parkiranim oko Kolareve i ulice Nikole Tesle, a osim razbijenih stakala, istrgnute su i registarske pločice, i retrovizori potvrdio je pomoćnik načelnika goričke Policije, Ivica Stuparić.


Na haubi napisano "U"


Strava i užas- opisuju oštećeni koji su na parkiralištima u subotu ujutro ugledali svoje automobile. –Meni su potrgana sva tri brisača i tablice, od kojih je jedna potpuno svinuta dok je druga bačena u susjedovo dvorište. Zatekli smo i razbijen retrovizor, a na haubi je napisano „U“. Osjećala sam se užasno kad sam to vidjela- kaže naša sugrađanka koja je željela ostati anonimna. Ovakvo nešto, dodaje, dogodilo se po prvi puta, a sumnja kako je riječ o delinkventima koji su uništavali imovinu bez kakvog konačnog cilja.


Očevid u tijeku


Tko je devastirao automobile - intenzivno ispituju u policiji. Još uvijek nije poznato radi li se o jednom ili više počinitelja, a kako bi se utvrdile sve činjenice gorički plavci ovih dana provode očevid i razgovaraju sa susjedima, potvrđuje Stuparić. Ovim se putem pozivaju svi očevici da se jave u goričku Policijsku postaju kako bi se počinitelji uhvatili u što kraćem roku.

izvor: Radio Velika Gorica


Komentari
23.08.2010 - brundalo12
vandali su poharali i siget te iste noci ali inisu napisali u pa to nikog ne zanima
18.08.2010 - dacia
zna se tko je to napravio, cen i njegovi pajdaši... a policija šuti, jer je on navodno od jednog policajca sin
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati