13.09.2010

Upoznavanje poduzetničke okoline

Poduzetništvo započinje dobrom idejom, a razvija se kroz oblikovanje vizije budućeg uspjeha. Iskustvo neuspjeha vrlo je bolno, pa sve što ga može spriječiti valja objeručke prihvatiti. Za sve poduzetnike i one koji to planiraju postati VG Poduzetnički centar organizira četiri dana besplatnih radionica pod nazivom “Upoznavanje poduzetničke okoline”. Seminar traje od 20. do 23. rujna i održava se u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka 37.


Kroz 32 sata programa polaznici će se upoznati s osnovama poduzetništva, proći kroz teme marketinga i prodaje, naučiti kako pripremiti vlastiti poslovni plan i smanjiti opasnost od mogućih rizika na početku poslovanja. Tijekom programa, polaznicima će se predstaviti i gosti iz bankarskog sektora.


Zbog ograničenog broja polaznika, svi zainteresirani obavezno moraju unaprijed prijaviti svoje sudjelovanje u VG Poduzetničkom centru d.o.o, na broj telefona 6262-800, zaključno do 16. rujna. Više informacija o seminaru je dostupno i na www.poduzetnicki-centar.hr.


Komentari
14.09.2010 - cool232
zakon!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.