23.11.2010

U stanu mu pronašli 150 grama heroina

U Velikoj Gorici jučer je izvršen pretres stana 35-godišnjaka u kojemu su policijski službenici pronašli 150 grama teške droge heroin, na ulici vrijedne 60 000 kuna.

U ponedjeljak su policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PUZ-a legitimirali 35-godišnjaka od ranije poznatog zbog zlouporabe opojnih droga. Osumnjičeni je pokušao pobjeći, u čemu su ga policijski službenici uz uporabu sredstava prisile, spriječili. Tom je prilikom iz desne ruke na pod odbacio plastičnu vrećicu ispunjenu sa 1,3 grama heroina.

Istoga dana na području Velike Gorice temeljem naloga suda, policijski službenici su pretražili stan u kojem 35-godišnji osumnjičenik neprijavljeno boravi. Prilikom pretrage pronađeno je 150 grama heroina pakiranog u 6 pvc vrećica i digitalna vaga sa tragovima heroina, dok je pretragom osobnog vozila kojim se koristi 35-godišnjak u istom pronađena plastična vrećica s 5 grama heroina.

heroin.jpg

Osumnjičeni je heroin kupovao "na veliko", prepakiravao ga u manje vrećice i prodavao na narko tržištu. Uz kaznenu prijavu odveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.Komentari
23.11.2010 - vito
jel to frajer čita cosmo dok se puca heroinom?!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.