07.02.2011

Turska - magija Orijenta

Putovati Turskom znači upoznati Istanbul, fascinantan grad na dva kontinenta i glavni grad triju velikih carstava, vidjet ostatke Troje, neke od najznačajnijih antičkih gradova, biblijska mjesta, ali i svjetski poznata čuda prirode - veličanstvenu Kapadokiju i bajkoviti Pamukkale, gorje Taurus, Antaliju, ali i gradove Tarzus, Bursu i naravno Ankaru… Putovati Turskom znači osjetiti mistiku i sjaj Orijenta.

Niste li imali priliku posjetiti Tursku, pripremate li se na putovanje ili vas samo zanima više o ovoj zemlji, nego što ste saznali od Onura i Šeherezade, dođite na izlaganje u utorak 8. veljače u 19 sati u Gradsku vijećnicu Pučkog otvorenog učilišta. Putopisno predavanje vodit će Mira Pavlica Stojčević, a ulaz je slobodan.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati