08.06.2010

Turopoljska biciklijada

HNS Velike Gorice organizira ove nedjelje 13. lipnja 4. Turopoljsku biciklijadu koja kreće u 10 sati od Muzeja Turopolja prema izletištu Odranski ribič (Čička Poljana).
 
Trasa je duga 20 km, a ide se Zagrebačkom ulicom do groblja, zatim se preko Cibljanice spaja na Hrvatske bratske zajednice, Pleso, Rakarje, Kobilić, Lazinu i Novo Čiče. Pauza je u Ježevu. Zatim se nastavlja kroz Staro Čiče, Vukovinu, Kuče i dolazak u Odranski ribić se očekuje oko 12 sati. Za vrijeme stajanja u Ježevu osigiurano je osvježenje za sve bicikliste u organizaciji Ogranka HNS-a Čiče.

Kolona će ići pod policijskom pratnjom, a osigurana je i liječnička ekipa. Također, u slučaju kvarova bicikla bit će i popravci na licu mjesta, te ukoliko je potrebno prijevoz kombijem. Organizirani povratak u Veliku Goricu planiran je za 18 sati.

Svi sudionici biciklijade dobit će majice i kupone za obrok. Prijaviti se možete na internetskim stranicama HNS-a Velika Gorica.Komentari
08.06.2010 - lala
Hvala onda bum došao
08.06.2010 - ....
biciklijada nema dobne granice, svi su dobrodosli... pozz
08.06.2010 - lala
Tko ide i koa je dobna granica
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura