21.05.2010

Sutra VGdanas kup


Paintball kup će se održati sutra, u subotu 22.svibnja. Iako trenutna situacija u atmosferi nije najpovoljna tokom večeri prilike bi se trebale poboljšati, a za sutra je najavljeno ugodnih 22 stupnja. Vremenske prognoze predviđaju 30% šanse za padaline, a vjerujemo da će dobra vibra na ranču Kurilovec otjerati ta dva oblaka koja misle spustit oko 2 mm kiše(prošli vikend palo je preko 70mm).

Okupljanje sutra u 11 sati, a potom ćemo nastaviti izvlačenjem skupina da bi oko 12 mogli krenuti s igrom. Igramo na dva terena, a pratit će vas 4 suca. Molimo vas da se odjenete primjereno za igru kako se ne bi doma vratili u modricama. Starija duga odjeća i obuća, kombinezon ili slično.

Još tokom dana će se primati prijave, a uskoro ćemo ažurirati i stanje s timovima.
Ima li pitanja možete nas kontaktirati na 098/9324813 ili komentirajte članak.

Upute do ranča Kurilovec: po obilaznici do križanja s Fabijančićevom siđite na makadamsku cestu, ili preko Fabijančićeve tj. Josipovićeve/Jelačićeve ulice do rotora (jedini u V.Gorici), produžite do obilaznice i na semaforu prijeđite cestu (gledat lijevo i desno!!!) do makadana, dalje imaju putokazi. Parking je osiguran.

Niste li skupili ekipu svejedno dođite, više ljudi traži po još 1 ili 2 člana, pa se na licu mjesta još mogu ofirmirati timovi.Prikaži VGdanas paintball na većoj karti


Komentari
21.05.2010 - CoDK|Bambo_Ocha
Jedva cekam! P.S.: danas trening za sankom :))
21.05.2010 - urednik
Ako imaš koga navratite ujutro u 11 pa se još tamo može složiti ekipa. Sigurno će bit još škvadre koja će tražit igrače!
21.05.2010 - jajodokrajo
Jako mi je zao kaj nisam skupio ekipu...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati