06.01.2011

Stiže zatopljenje

Još jutros temperatura je bila ispod temperaturne granice zaleđivanja vode, a već za vikend bit će 15 stupnjeva više. Prognostičari najavljuju da s novim južnim vjetrovima stiže topliji zrak koji će narednih dana grijati atmosferu iznad naših prostora. Dnevni temperaturni maksimumi trebali bi na termometrima dosegnuti 13 stupnjeva Celzijevih.

Za topli zimski vikend ne očekuju se padaline pa će subota i nedjelja biti odlični za izaći iz kuća i prošetati po svježem zraku. Meteropatima pak ovakve nagle promjene neće ići na ruku pa se savjetuje redovito uzimati propisane lijekove i pridržavati se uputa dobivenih od liječnika te smanjiti fizički napor tijekom dana.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.