05.10.2009

Shorty otkazan


Primili smo informaciju iz Kluba 100 da je koncert Shortya otkazan. U vrlo šturom objašnjenju navodi se da je do otkaza koncerta došlo zbog neprofesionalnog odnosa njegova organizatora turneje. Umjesto Shortya Klub 100 organizira Rock večer uz happy hour do ponoći.


Komentari
03.11.2009 - supercool
Daj please Juraja jel si ocekivao knjigu sa opisom i detaljima neslaganja. Nisi upucen da je to poslovna tajna. Sturo je jedino ovo naklapanje cool 232 o tome kako odraditi koncert koji je otkazan. A o financijskoj podrsci da ne pricam. Imate predrasude a to je jaaaako lose.
09.10.2009 - cool232
super.. klub 100 ne može odradit Shorty-a , uz dužno poštovanje prema njemu, sve se bojim kad će neki bolji koncert bit u VG :( p.s. bar u organizaciji Kluba 100 koji naravno ima financijsku podršku aaa?? koga?? :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife