21.12.2009

Savjet mladih


Danas je konstituiran novi Savjet mladih Grada Velike Gorice koji će slijedeće dvije godine savjetovati Gradsko vijeće o potrebama i upozoravati na probleme mladih.

Prvi sastanak, do biranja novoga vodstva, vodio je predsjednik Gradskog vijeća Goran Beus Richembergh koji je članovima savjeta zaželio puno sreće u radu, ali i najavio punu podršku Gradskog vijeća.

Prvom sastanku nazočilo je osmero članova savjeta mladih dok su se ostali opravdali zbog školskih obaveza. Izabrana je i predsjednica, a to će biti Štefica Nestić koja je savjet mladih vodila i u prvom sazivu. Oko pitanja potpredsjednika nisu se mogli usuglasiti pa su to pitanje ostavili za slijedeći sastanak koji će biti već početkom siječnja.


savjetmladihclanak.jpg
Mladi savjetnici imati će pomoć starijih kolega, ali i kolege koji je ujedno i gradski vijećnik

U razgovoru sa predsjednikom i zamjenicom Vesnom Fabijančić Križanić dogovorili su njihovu nazočnost na sastancima kao i pomoć stručne službe Gradskom vijeća.

Članovi Savjeta mladih predstavnici su udruga mladih, učeničkih vijeća srednjih škola, studentski zborovi te drugi registrirani oblici organiziranja mladih sa sjedištem na području Grada Velike Gorice kao što su pomladci političkih stranaka.Komentari
21.12.2009 - xxx
ajmo mladi!!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati