22.09.2010

Sakuplja se pomoć

Centar za humanitarnu pomoć uspostavljen je u vatrogasnom domu Novo Čiče, Velikogorička ulica (preko puta Mercatora), te je sabirno mjesto kamo i od kuda se doprema donirana pomoć.

Svi ljudi dobre volje mogu tamo donijeti hranu, piće, deterdžente, deke, posteljine, gumene čižme i druge potrepštine koje će pomoći mještanima pri normalizaciji života u poplavljenim mjestima. - Već danas je bilo desetak obitelji koje su donirale stvari, a mještani sami dolaze po pomoć. Od sutra to će raditi predstavnici mjesnih odbora - kažu u centru.

Centar će imati otvorena vrata danas najmanje do 21 sat, a bit će otvoren i narednih dana. Dodajmo da je ovo jedino mjesto Crvenog križa u koje se može donijeti pomoć, ali se po velikogoričkim naseljima organiziraju mještani i privatno sakupljaju pomoć koju donose u Novo Čiče.

Pomoć možete donirati i novčanim sredstvima  uplatom na žiro račun HCK broj 2340009-1511555516, poziv na broj odobrenja 02; pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 (cijena poziva 6,15 kn, PDV uključen) te on-line donacijom na www.hck.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati