12.10.2010

Raskoš američkog zapada

Večeras u 19 sati u gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta putopisno predavanje pod nazivom "Raskoš američkog zapada" održat će Mira Pavlica Srojčević. Ulaz je slobodan.

Na predavanju ćete moći više čutio o raskošnom Las Vegasu, veličanstvenom Grand Canyon-u te republici Utah, zemlji mormona. Iako je Las Vegas poznat kao grad grijeha i kocke, isplati ga se vidjeti jer je najraskošniji američki grad u kome su mašta i novac napravili čuda.

Vidjet ćete i veličanstveni Grand Canyon s krajolicima neopisive ljepote koje je milijune godina stvarala rijeka Colorado. Tu je i Utah s divljom ljepotom i najvećim mormonskim gradom na svijetu – Salt Lake Cityjem. Ispod Rocky Mountainsa smjestio se Park City, ljupki gradić s obližnjim skijalištem gdje je naša Janica Kostelić osvajala medalje, a na Great Salt Lakeu je Park prirode Antilopa Island.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati