21.03.2011

Prvi dan proljeća

Danas kada ste izašli iz svojih domova osjet hladnoće, tmurni oblaci i vjetar svakako nisu ukazivali da nam je novo godišnje doba pred vratima. Na prvi dan proljeća Sunce se nije baš iskazalo pa nas trenutno grije tek 7 stupnjeva Celzijevih. No datum ne laže, danas je 21. ožujak - prvi dan proljeća.

No ostatak tjedna bit će znatno toplije pa će se temperatura kretati u rasponima od 15 do 20 stupnjeva. Cijeli radni tjedan biti će sunčan, a sutrašnje temperature bit će oko 13 stupnjeva dok će u srijedu već prijeći 15 Celzijusa.

No sunčano i toplo vrijeme za vikend ponovno će zamjeniti hladno i kišno vrijeme. Temperature za vikend će ponovno biti na razini današnjih, a očekuje se i kiša. Takva vremenska slika predviđa se od nedjelje pa narednih nekoliko dana.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.