10.11.2009

Prvaci kod gradonačelnika


Svjetski prvaci u akrobatskom rock ´n´ rollu Doris Lučan i Damir Zobec te trener Tomislav Odžić danas su bili na prijemu kod gradonačelnika Velike Gorice koji im je tom prilikom čestitao na ovome velikom postignuću.

Rezultat govori sam za sebe, ovo je najbolji rezultat akrobatskog rock ´n´ rolla u Hrvatskoj. Nikad nitko nije osvojio titulu najboljeg svjetskog para. Jesu prvi, jesu mladi, i dao Bog da takvih medalja bude još u njihovoj karijeri - rekao je trener Odžić.

prijamrnr.jpg
Damir i Doris su uz čestitke od gradonačelnika primili prigodne poklone i obećanje da će uskoro trenirati u novoj dvorani

Doris i Damir učenici su osmog razreda osnovne škole i treniraju u ARRK Vega od 2004. godine. Slijedeće godine ulaze u višu kategoriju starijih juniora pa su stoga već krenuli s treniranjem akrobatskih elemenata. Već ovoga vikenda očekuje ih Europsko prvenstvo koje se održava u Švicarskoj.

Komentari
23.11.2009 - cool232
složio bi se s tinom, grad bit trebo sufinancirat klubove pogotove one u kojima se dobro radi i koji imaju vrhunskle sportaše, što je mladi par dokazao da je.
13.11.2009 - tina
Oni su još djeca i ne plešu zbog para. Grad treba pomoći klub i osigurati im uvjete za trening.
13.11.2009 - qwertzuio
A što im je gradolnačelnik dao za nagradu? Sramota, kada je Picula bio gradonačelnik dobili su i pare!
13.11.2009 - hrvoje
duboki naklon za prvake! ne zaslužuju ništa manje!
11.11.2009 - Basa
Samo naprijed! :)
11.11.2009 - cool232
uredniče pa daj te molim Vas za raju ne ? :) Svaka čast mladim plesačima ko bi rek da mi VeGejovci imam svjetske prvake :)
10.11.2009 - ...
to je moj susjed mali :)
10.11.2009 - urednik
još gore, poslikano je ali fotoaparat odbija suradnju s računalom :(
10.11.2009 - peroždero
kaj vas žendra ni pustil u svoje odaje da slikate decu?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO