09.08.2010

Proglašena elementarna nepogoda u Kravarskom

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, proglasio je elementarnu nepogodu za naselje Donji Hruševec koji se nalazi u Općini Kravarsko, nastalu uslijed jakog olujnog nevremena (5. kolovoza) praćenog tučom i jakim vjetrom.

Prema informacijama Povjerenstva za procjenu šteta od elementarne nepogode, štete su nastale na poljoprivrednim kulturama, obiteljskim i gospodarskim objektima.
    
Nakon Županove Odluke o proglašenju elementarne nepogode, Općinsko i Županijsko povjerenstvo, izvršit će procjenu šteta i u zakonskom roku dostaviti izvještaj Državnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati