07.07.2010

Primanje stolnotenisača

Zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec i Darko Ćopić, savjetnik za sport pri Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, školstvo i predškolski odgoj primili su danas vodstvo i igrače stolnoteniskog kluba VG Stanfar.


Zamjenik gradonačelnika Kolarec čestitao je solnotenisačima na plasmanu u prvu ligu i poželio im nastavak uspjeha i u najvišem rangu natjecanja.
Predsjednik stolnoteniskog kluba “VG Stanfar” Krunoslav Markan zahvalio je gradskom vodstvu na potpori, pohvalivši gradsku strategiju razvoja sporta, a kao najveći uspjeh kluba istakao je rad s mladima.


Tijekom razgovora nezaobilazna tema bila je i izgradnja nove trenažne dvorane u Velikoj Gorici.


- Objekt koji će biti izgrađen imat će dvoranu u prizemlju, te prostor na katu, namijenjen borilačkim sportovima i stolnom tenisu – obavijestio je nazočne zamjenik gradonačelnika Kolarec.


Na kraju susreta, zamjenik gradonačelnika je uručio stolnotenisačima komplet novih dresova.


izvor: gorica.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura