28.06.2010

Prijem boksača

Prijem za boksače i trenere Boksačkog kluba Velika Gorica u gradskoj upravi danas je pripremio zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec. Razlog za ovaj susret, uz kontinuiran uspješan rad ovog kluba, je i boksački turnir koji se održao ovoga vikenda na otvorenom u parku dr. Franje Tuđmana.

boksači.jpg
Boksači su spremno zauzeli gard za fotografiranje s zamjenikom gradonačelnika Ervinom Kolarcem

Turnir je donio sedam amaterskih i dvije profesionalne borbe, a bio je odlično primljen kod publike koja je bodrila boksače. Borbe pod reflektorima bile su pun pogodak pa organizatori vjeruju da će slijedeće godine organizaciju dići na višu razinu.

- Izuzetno nam je drago da je na otvorenom prostoru, unatoč i lošijem vremenu, održan turnir koji je okupio velik broj sugrađana i mogu samo pohvaliti organizaciju i zahvalit građanima što su nazočili turniru - rekao je Ervin Kolarec. Zamjenik gradonačelnika uputio je čestitke na sportskim uspjesima, a naglašeni su i uspjesi drugih klubova posebno borilačkih judo, karate i boksa.

Pod svjetla reflektora u boksački ring stao je i velikogoričanin Ivica Bačurin, višestruki prvak Hrvatske u teškoj kategoriji, koji već 2 godine se bori u profesionalnim borbama u kojima je zabilježio sedam pobjeda i jednu neriješenu borbu. Uz Ivicu Bačurina u gradskoj upravi primljeni su i boksači Ivan Zagorac, Ivan Njegač, te treneri Stjepan Bačurin i Vedran Pereković.

Treneri su se zahvalili na podršci koju Grad daje boksačima, te najavili još kvalitetnije izdanje turnira slijedeće godine. BK V.Gorica ima 22 registrirana birača te je u samom vrhu hrvatskog boksa, a tokom godine organiziraju tri memorijalna turnira koji okupe širok profil boraca.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 3. prosinca u Osijeku u 17 sati.
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK - KK GORICA
U subotu, 3. prosinca u Srednjoškolskoj dvorani u 19 sati.
HRK GORICA - RK METALAC
U subotu, 3. prosinca u Rijeci u 18 sati.
HAOK RIJEKA CO - ŽOK AZENA
U subotu, 3. prosinca od 9,00 do 21,00 sat u Gradskoj sportskoj dvorani. Sudjeluju klubovi Nogometnog središta Velika Gorica.
U nedjelju, 4. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 19,15 sati.
OK GORICA - OK DARUVAR
U subotu, 3. prosinca u Sisku u 19,30 sati.
ŽRK SISAK - ŽRK UDARNIK