15.09.2010

Prijateljska s S.Belupom kao uvod u 5.kolo

Na stadionu Radnik jučer je odigrana prijateljska utakmica između HNK Gorice i prvoligaša Slaven Belupa koja je završila pobjedom Goričana s rezultatom 2:1.

Bez puno tenzija i s kombiniranim postavama, uključujući pričuvne igrače i juniore, ova utakmica poslužila je za provjeru novih imena i dobar trening za daljnja natjecanja. Gorica je povela u 45. minuti preko Hajduka, gosti su izjednačili u 52. minuti, a konačan rezultat 2:1 postavio je Budimir u 70. minuti.

Ove suboteu 5. kolu HNK Gorica ugošćuje NK Pomorac iz Kostrene koji je u dosadašnjem natjecanju prikupio 4 boda s dva poraza u gostovanjima. Hoće li ovo biti Gorici treća pobjeda u nizu ili će Pomorac prekinuti svoj neslavni niz možete vidjeti na stadionu Radnik s početkom u 16:30 sati.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO