29.01.2010

Predstavljen Ljetopis2009


U prepunoj Gradskoj vijećnici sinoć je predstavljen šesti Ljetopis Grada Velike Gorice koji donosi pregled najznačajnijih političkih, kulturnih i sportskih događaja u prošloj godini.

U ovome ljetopisu možete pronaći tekstove o premijerama Scene Gorica, nagradi Albatros, osvrte na knjige objavljene kroz godinu, razgovor s dobitnikom nagrade Grada Velike Gorice za životno djelo Miškom Kundićem, tekstove o obljetnicama poput 400. obljetnica rođenja Jurja Habdelića, 50. obljetnica Dječjeg vrtića Velika Gorica i Muzeja Turopolja, 20. obljetnica “Žira” i slične.


ljetopis1.jpg


Predstavljanu Ljetopisa nazočili su predstavnici Grada predvođeni gradonačelnikom, predstavnici institucija i ustanova te brojni Velikogoričani koji su se i sami zauzeli nekoliko redaka u novome Ljetopisu.Komentari
29.01.2010 - cool232
ljetopis popa dukljanina...zvoni mi negdje da se spominjalo na povijesti u osnovnoj školi :) jel to tak neš? kaj se desilo ? ko je koga :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati