09.09.2009

Popravci na novoj autocesti


Samo četiri mjeseca nakon otvaranja dionice Velika Gorica – Buševec, dijela autoceste Zagreb – Sisak, ista je u popravcima. Zbog radova zatvoren je trak prema V.Gorici pa se drugim putuje dvosmjerno. Radnici skidaju oštećeni gornji sloj asfalta koji će zamijeniti novim.

 

Radovi su koordinirani sa Hrvatskim šumama koji uz autocestu ruše stabla koja prijete sigurnosti na autocesti. - Iskoristili smo tu prigodu da naložimo izvođaču radova da o svom trošku popravi nedostatke koje smo uočili, a koji nisu bili u skladu s ugovorom o gradnji ceste koji smo potpisali – izjavila je za 24 Sata glasnogovornica HAC-a Alenka Dučić.

 

Ovom dionicom autoceste koja je koštala 657 milijuna kuna mjesečno prođe manje od 2000 vozila. Svoj značaj dobiti će tek izgradnjom dionice od V.Gorice do Zagreba kojom će se promet iz središta V.Gorice preseliti na autocestu. Podsjetimo, ugovori za dionice od V.Gorice do Siska su raskinuti i čeka se novi natječaj.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura