10.06.2009

Počeli školski praznici


Učenicima osnovnih i srednjih škola danas je bio zadnji dan nastave u ovoj školskoj godini. Osmaši su se pozdravili sa svojim vršnjacima i školom, a mlađi se za 3 mjeseca vraćaju u klupe. S obzirom na sunčano i toplo vrijeme glavna zanimacija bilo je neizbježno zalijevanje vodom.


Klince je najviše veselilo zalijevanje vodom pa su okupirali fontanu u Parku F. Tuđmana

I tako je pred nama dugo toplo ljeto, a kako bi ga dobro iskoristili možda su kreativne radionice Centra za djecu, mlade i obitelj upravo najbolji izbor za školarce.

Ovoga ljeta polaznike očekuju slijedeće radionice: Likovna, Dramska, Plesna, Izrada nakita, Igraonica za osnovnoškolce, Lutkarska, Rad u drvu, Hobby art, Ekološka, Igraonica za predškolce, Sportska, Ljetni engleski, Hokus pokus te Glazbena kreativna radionica. Sve aktivnosti su besplatne! 

U Centru, koji se nalazi u Kurilovečkoj 48, ljetni programi počinju 29. lipnja, a do tada treba se i prijaviti.

Prijave se primaju svaki dan od 10.00 do 16.00 sati na telefon 6231-734, osobno u Centru ili na
e-mail info@centar-dmo-vg.hr.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.