17.05.2010

Počeli Dani mladih

Večerašnjim otvorenjem izložbe mladih velikogoričkih umjetnika u holu Srednjoškolskog centra otvoreni su Dani mladih koji će potrajati cijeloga ovoga tjedna.

Savjet mladih je nezaobilazan dio Grada Velike Gorice i došli smo ovdje večeras s zadovoljstvom i veseljem. Nadamo se da ćete mladi duh prenositi i dalje i hvala vam što ste priredili zanimljiv program Dana mladih - poručio je gradonačelnik Dražen Barišić otvarajući izložbu.

Predsjednica Savjeta mladih Štefica Nestić izrazila je veliko zadovoljstvo odazivom i kvalitetom radova, te se zahvalila velikogoričkim umjetnicima, koji većinom prvi puta izlažu, na hrabrosti da pokažu svoje radove.

izložbamladi1.jpg

Na izložbi se mogu naći radovi neafirmiranih umjetnika od kojih većina po prvi puta sudu javnosti predstavlja svoje radove. Mnogi od njih zasigurno tek kreću u umjetničke vode, a neki od radova zavrjeđuju svaku pohvalu i priznanje talentu stvaraoca. Na izložbi izlaže desetak mladih, većinom fotografa, ali ima tu i zanimljivih likovnih radova.

Dva portreta izložio je i Danijel Deverić koji nam je rekao kako mu je ovo iskustvo poticaj da se nastavi baviti svojih hobijem i pripremi samostalnu izložbu. "Imam već velik broj crteža, najviše portreta poznatih, i ovo je odlična prigoda da se prikažu radovi jer bez likovne akademije mnogi ne dođu do izražaja" - rekao je Danijel.

Sutra u Galženici dodjeljujemo priznanja uspješnim mladim sugrađanima jer smatramo da je vrlo važno poticati i pohvaliti aktivizam mladih. Kroz tjedan pripremamo razne koncerte od Retrodukcije, jazz koncerta do Mel Camina i Adastre. Svakako pozivamo sve mlade da se priključe ovoj manifestaciji kako bi se svi skupa što bolje zabavili, ipak je ovo od mladih za mlade - kratko je najavila Dane mladih predsjednica Savjeta.


Klikni za uvećanje:


Komentari
19.05.2010 - cool232
Dani mladih su mi nice, nemam ništa ni protiv dama :)
18.05.2010 - ivan
@cool232, nice su ti dame ili sve ostalo ;)
18.05.2010 - cool232
very nice :)
18.05.2010 - momo
četvorku na mail molim.:)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati