03.03.2011

Pinky u Samoboru

Prošlog vikenda u Samoboru je održan 20. međunarodni kup Samobora na kojem je sveukupno nastupilo 574 natjecatelja iz 37 klubova iz Slovenije, Austrije, Francuske, Slovačke, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Natjecanje se je održalo u konkurenciji dječaka i djevojčica do 13 godina , kadeta i kadetkinja do 15 i 17 godina, te juniora do 20 godina .

Judaši Pinkya su nastupali u svim kategorijama pa je u borilište ušao čak 21 Velikogoričan. Dječaci do 13 godina nisu se uspjeli popesti na pobjednička postolja, ali je mlađim kadetima do 15 godina to pošlo za rukom. Ivan Bedenic (-50kg) bio je prvi, Leonardo Vertuš (-73kg) treći, a Filip Klarić i Ivan Tomac u kategoriji iznad 73 kg osvojili su prvo i treće mjesto. Njihove kolegice Marija Ivanjko i Borna Eldić u kategoriji do 63 kg osvojile su prva dva mjesta.

Kadet do 17 godina Domagoj Rajković u kategoriji do 81 kg osvojio je 3. mjesto, dok su se svi juniori do 20 godina okitili medaljama. Tako su juniori Nikola Karnas (-81 kg), Tomislav Karnas (-73 kg) i Marko Lukinić (-66 kg) u svojim kategorijama osvojili treća mjesta dok je Marko Drašković u kategoriji do 60 kg bio najbolji.

Čestitamo mladim judašima i trenerima Sanji Delladio, Marini Drašković i Ibrici Mušinoviću na još jednom sjajnom turniru.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO