24.06.2009

Petrovina za Josipu


Malonogometni turnir u Petrovini, kojega su organizirali sami mještani za svoju jedanaestogodišnju Josipu Strgar, održao se u nedjelju 21. lipnja.

Humanitarni turnir pod nazovom "Podignimo Josipu na noge" organiziran je u cilju skupljanja potrebne financijske pomoći djevojčici koja bolouje od cerebralne paralize. Kroz sponzorstva, donacije, kotizacije i prodaju pića na turniru i kasnijem druženju u društvenom domu sakupljeno je 22 tisuće kuna.

Na turniru je sudjelovalo 16 momčadi, a najbolja je bila momčad  VTO Klinča Sela koja je u finalu pobjedila momčad. Treće mjesto osvojila je momčad veterana Gradića. Pokale najboljima podijelio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Želja organizatora je da ovaj turnir, koji je okupio gotovo cijelo mjesto i okolicu u cjelodnevno druženje, postane tradicionalan i prati Josipu u njenom odrastanju.

Komentari
25.06.2009 - Mario
svaka pohvala organizatorima
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U nedjelju, 11. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 18,30 sati.
ŽRK UDARNIK - ŽRK RUDAR
ŽOK AZENA - ŽOK DUBROVNIK
U nedjelju, 11. prosinca u Petrinji u 16,30 sati.
OK PETRINJA - OK GORICA
U utorak, 13. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 20,30 sati.
OK VELIKA GORICA - OK NOVI ZAGREB