08.09.2009

Otvorenje izložbe Interzone:Rod


Sutra, u srijedu 9. rujna, u galeriji Galženica biti će otvoren novi postav izložbe iz ciklusa Interzone pod nazivom "Rod".

Interzone: Rod nastavlja ovogodišnji niz izložbi posvećenih fenomenu globalizacije i njegovom utjecaju na lokalno, na politiku te, između ostalog, i na intimu.


Izložba će pokušati ponuditi uvid u jednu od aktualnijih tema današnjice: pitanje roda i rodnih odnosa/uloga. Unutar tog konteksta, na izložbi će biti predstavljeni radovi umjetnika iz regije (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija).

Kustosice Sanja Horvatinčić i Nina Pisk ovom izložbom predstaviti će goričanima Davora Dukića, Ibro Hasanovića, Helenu Janečić, Milicu Rakić i Alenku Spacal.

Otvorenje izložbe je u 20 h, a izložbu u galeriji Galženica ćete moći pogledati sve do 11. listopada.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati