14.09.2010

Orange Four on Floor

Ovoga vikenda, točnije u subotu 18.rujna, sprema nam se party na vrhunskoj razini. Iza svega stoji Orange bar, u kojemu je okupljanje i warm up party od 20 sati, a od tamo će biti organiziran i prijevoz do, zasada još uvijek, tajne lokacije. Sve skupa zvuči dovoljno intrigantno da se provjeri.

Orange bar vam predstavlja Deep Jackin´ i Minimal House poslasticu. Prvi puta u Velikoj Gorici imamo globalno priznati Deep Dub House dvojca The Messenger.

The Messenger se na svjetskoj sceni pojavljuje 2004. godine i do danas su nanizali preko 70 izdanja na etiketama diljem svijeta. Njihov rad priznaju najbolji svjetski DJ-i kao što su Terry Lee Brown Jr., Laurent Garnier, Jimpster, The Timewriter, Demarkus Lewis, Soul Minority, Agnes, Leigh Morgan, Jon Silva i mnogi drugi.

Jedinstvena prilika za uživanje u modernom House izričaju. Uz njih imamo i velikana slovenske Deep i minimal scene Symann-a koji je svojim programom "Synaptic" stekao kultni status u Sloveniji, a i šire. Vrhunski majstor za gramofonima, proglašen i kao jedan od najboljim slovenskih DJ-a.

Ako vam to nije dovoljno, osladite osjetila uz Live nastup Zagrebgrounda ili uz domaće snage Suzy & Tibor, Pattern 11 i Soultrader. Za vaša vizualna osjetila pobrinut će se fantastična ekipa iz Zagreba pod nazivom The Light... Sve u svemu, ukusan nektar od naranče za vaša elektronski nastrojena osjetila.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife